Ik ben een 48 jaar jonge kerel met inmiddels een redelijk zelfbeeld, een positieve kijk op de wereld en een creatieve geest. Als echtgenoot van een prachtige vrouw en vader van drie geweldige dochters heb ik inmiddels enige ervaring opgedaan in dit boeiende leven waarbij er in de laatste jaren een opvallende verschuiving heeft plaats gevonden in levensdoel en interesses.

Reeds op jonge leeftijd raakte ik verslaafd aan bewegen en heeft mijn actieve carrière als indoor-  en beachvolleyballer de basis gelegd voor mijn ondernemerschap. De spelerseigenschappen eigenwijs, creatief, leidinggevend  en volhardend kwamen ook goed van pas in het vervolg van de sportieve start.

In 1997 startte ik de eenmanszaak Pleasure Sports, waarbij promotie voor de toen nog kleine sport Beach Volleyball het hoofddoel was van de onderneming. De Beach Volleyball Demonstratie Tour evolueerde door toevoeging van meer steden, meer sporten, doelgroepverbreding, entertainment en sluwe marketingconcepten in het nog steeds bestaande concept City Beach Tour. Ook het bedrijf groeide mee en vond in de verruiming van zijn kunnen de juiste naam in Pleasure Group. In 2010 was voor mij de uitdaging en creatieve rek er echter uit, veranderde mijn ‘zakelijk kindje’ van eigenaar en stierf mijn bedrijf een tevreden en gezonde dood.

In de daaropvolgende stilte ontstond tijd voor mijzelf en de welbekende vraag over de zin van het leven. Tot op de dag van vandaag ben ik nieuwsgierig en sta meer dan ooit open voor de mening en levenservaring van anderen. Bijna dagelijks ontmoet ik nieuwe inzichten die mij verijken en de kijk op het leven mooier maken.

John Stubbe Pres&teert staat voor een  bevoorrecht mens welke in het & teken een symbool heeft gevonden die verbind en die staat voor dat waar ik goed in ben & dat waar ik goed in wil worden. Dat staat voor samen en vele mooie woorden die hiermee beginnen (-leven, -zijn, -smelten, -vallen, -werken). Het & teken staat daarmee in het centrum van de rest van mijn reis.

Op deze pagina’s vertel ik over mijn kwaliteiten en over mijn wens nog meer te leren. Binnen de vernoemde hoofdstukken vind je mijn ervaringen en wensen tot samenwerking.

Wil jij gebruik maken van mijn kunnen en/of mijn onkunde met jouw kennis en ervaring verkleinen, neem dan eens vrijblijvend contact met mij op en check of we verbinden.